Om Carnomy
Carnomy tilbyder private og erhverv leasing af personbiler og motorcykler til billige og gennemsigtige priser

Selskabet er ejet og stiftet af Gitte Gertsen og Mikkel H. Skovsgaard, som har varetaget den daglige drift siden etableringen i 2013.

Carnomy blev stiftet med en mission om at tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser og gennemsigtighed i markedet for leasing af brugte biler. Priserne bliver holdt nede i kraft af lave omkostninger. Gennemsigtigheden kommer til udtryk i form af åbenhed omkring leasingprocessen, værdien af køretøjet og sammensætningen af leasingydelsen. Til sammen skal det gøre det attraktivt for vores kunder at benytte sig af leasing som finansieringsform.

Lidt om ejerne

Gitte Gertsen er uddannet cand.merc.aud (revisor). Tidligere har hun været regnskabschef i en større dansk virksomhed, og revisor i et større internationalt revisionshus. I dag driver hun sit eget regnskabsfirma, som yder regnskabsmæssig assistance til mindre virksomheder. Gitte har ansvaret for Carnomy’s regnskab.

Mikkel H. Skovsgaard er uddannet produktionsingeniør, cand.it i softwareudvikling og HD i finansiering. Tidligere har han arbejdet med regnskab, kapitalkrav og værdiansættelse af aktiver i en stor dansk bank. Derudover test og udvikling af IT-systemer i en større dansk IT-virksomhed. Mikkel har ansvaret for den daglige drift af Carnomy.